Afgelopen weekend was het weer een prijzenfestival voor de TTHN-ers. Maar liefst 8 finales, waarvan 5 gewonnen en verder ook nog diverse halve finales. In het verre zuiden wisten Annemiek de Graaf en Sara Lindeboom de finale te bereiken tijden het Vught Junioren Tour Brons. Deze werd helaas verloren met 6-2 6-2.

Stukje dichterbij in Meppel werd het in de JD14 Brons een onderonsje waarbij Geertjan Nijborg en Sam de Vries een tandje te groot waren voor Darren Smit en Viggo Visser.

In Leeuwarden tijdens het Smashing Junioren Tour Zilver Dubbelspel gingen ze helemaal los. Pien Goren wist met Alyssa Muller pakten het MD12 in een spannende 2-setter met 7-5 6-3. Bij de jongens onder 12 strandden Tigo Nieland en Stian van der Werf in de finale. Deze werd verloren met 3-6 4-6. Job Weening met zijn maatje Ivar Vinke sleepten de hoofdprijs van de JD14 binnen. Ze wonnen overtuigend met 6-2 6-1.

Onder 16 werden zowel bij de meisjes als bij de jongens de 1e plek gepakt. Sven van Dijk en Jasper Visker gingen zonder setverlies met de grootste glimmers naar huis. Tesse Haan en Bente Patist moesten in de finale nog even de kooltjes uit het vuur halen maar wisten in de supertiebreak toch nog met 10-4 te overtuigen.

Op naar het komende weekend! Daar staat onder 16 enkelspel weer op het programma. Succes toppers!