Wil jij het maximale uit je tennis halen? Dan ben je bij Tennisteam het Noorden aan het goede adres. TTHN is de enige door de KNLTB gecertificeerde tennisschool van Noord-Nederland.

Talentontwikkeling

Tennisteam Het Noorden is voor kinderen die boven het clubniveau uitstijgen. Wij helpen je om je tennistalent (nog) verder te ontwikkelen. De trainingen van TTHN zijn aanvullend. Je blijft dus ook bij je eigen vereniging tennissen. Bij TTHN train je met andere talentvolle spelers en word je begeleid door toptrainers.

Individuele aandacht

Voor ieder talent stippelt TTHN een tennisroute uit, die het beste past bij zijn of haar tenniskwaliteiten. Bovendien verdelen we de jonge tennissers op leeftijd en niveau, zodat iedereen op eigen niveau optimaal kan trainen.

Trainingen in de buurt

De trainingen van TTHN zijn op verschillende locaties in Noord-Nederland en zo dicht mogelijk bij je tennisvereniging. Maar als je beter wordt, moet je voor trainingen naar een centrale locatie in het Noorden toe.

Meer informatie over TTHN?

Woon je in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe en denk je dat jouw kind of een leerling van je tennisvereniging mee kan trainen met TTHN? Neem dan contact met ons op!