Zaterdag 4 mei werd in Meppel als aansluiting op het PJK de zogenaamde Masters Noord Oost georganiseerd. In de categorieën Groen t/m 12, 14 & 16 jaar streden de finalisten uit de provincies Overijssel, Friesland, Drenthe & Groningen om de titel “kampioen van het Noorden”

Dit initiatief kwam van de door de KNLTB gecertificeerde tennisscholen in de regio Noord-Oost en was meteen een succes! Waar vele wedstrijden in de eigen regio grote verschillen tussen de spelers lieten zien waren er tijdens de Masters vele spannende potjes te zien!

De regio Groningen en in het bijzonder de spelers van TTHN deden goed van zich spreken. Zo waren de finales JE 14, DE 16 & JE 16 onderlinge potjes en een herhaling van de finale van de dag ervoor.

Bij de jongens t/m 14 versloeg Niels Roemeling Daan Meijer, bij de meisjes t/m 16 was Bente Patist te sterk voor Hanna Lindeboom en bij de jongens t/m 16 nam Sven van Dijk wraak op zijn trainingsmaatje Jasper Visker die een dag eerder juist te sterk was voor Sven.

Bij de meisjes t/m 14 jaar was Annelin Bakker afgezien van een lastige 1e ronde oppermachtig. Bij de jongens Groen was er ook sprake van een herhaling van de finale van de dag ervoor; Maurik van see Cruijs was hierin te sterk voor Martijn Wessels.

Bij de jongens t/m 12 jaar was Groningen ook goed vertegenwoordigd en haalde Darren Smit de finale en strandden Geert Jan Nijborg & Bart Kleinbekman in de halve finale.

Kortom, aansprekende resultaten en een mooie 1e editie van de Masters Noord Oost!

Alle kampioenen, maar ook deelnemers aan de Masters, gefeliciteerd met deze mooie prestatie!