Op het park van de ACLO is in week 35 hard gestreden door veel TTHN’ers. En zeker niet onverdienstelijk. In het NRT toernooi wist Jasper Visker zowel de HE* als HD* op zijn naam te schrijven. Zijn eerste titels op NRT niveau. Een mooie prestatie. In de finale won Jasper van mede TTHN’er Sverre Bakker. In de dubbel stond Jasper naast Niels Roemeling, die daarmee ook zijn eerste titel op NRT niveau binnen wist te halen.
In het actuele ratingtoernooi was de HE C categorie een prooi voor Faas van Raaij. Helaas bleef het voor Faas bij 1 titel, want in de HD5 werd de finale in een supertiebreak verloren. De HD6 daarentegen werd wel gescoord door TTHN’ers Tigo en Jordi. Alleen in de kwartfinale hadden ze na een stroeve start een supertiebreak nodig. In de overige wedstrijden werd steeds in 2 strakke sets gewonnen. Gefeliciteerd jongens!
Deden er dan ook nog meiden mee bij Veracket? Jazeker! Met 3 supertiebreaks wist Tess Pieters zich naar de finale in de DD6 te knokken. Deze ging helaas verloren, maar toch een mooie 2e plek voor Tess!